Luleå Hockey – Djurgårdens IF (2-1)efter förlägning

Så där ja, länge sedan jag satt mig och skrev något här, tiden tycks inte ritkigt räka till, så denna gång blir det inga bilder i bloggen, utan bilderna får ni gå in på min sida www.fotoinorr.se och kika på, finns även en del andra bilder på bildbyråns sida, www.pic-agency.com

Så till matchen, en rätt avslagen tillställning, hände itne alls mycket, inte några utvissningar eller andra grejor att tala om, inte förens i andra perioden vart det några mål ich den slutade 1-1 efter det att Luleå först tagit ledningen genom pierre Johnsson.

Tredje perioden vart det lite mer fart i, fler riktiga avslut och lite tätare, men matchen gick till förlägning där tills slut 29 Chriss Abbott kunde sätta punkt för matchen på ett friläge med 28 sek kvar till ett straff avgörande.